Herinneringskist

 
Een persoonlijk voor u op maat ontworpen herinneringskist waarin u de spulletjes van u overleden dierbaren kunt bewaren.
 
Deze degelijke MDF-geboortekist (25 cm x 25 cm x 25 cm) wordt aan de hand van een kaartje met de hand beschilderd.  Desgewenst kan ook een foto op de herinneringskist worden bewerkt.

De prijs van de standaardkist bedraagt 40 (geheel ivoorkleur)

De verzendkosten bedragen
8,20 (NL), 13 (Belgie). Crearoos werkt met een eigen pakket dienst die voor een tijdige en correcte aflevering zorgdraagt. Wenst u de herinnerings persoonlijk op te halen dan bestaat dit ook tot de mogelijkheden.

 
Werkwijze

Voor het bestellen van een herinneringskist kunt u naar de Crearoos webshop gaan of stuur een email naar info@crearoos.nl. Vermeld hierin duidelijk wat u wensen zijn. Uw kaartje kunt u naar mij opsturen per post of in digitale vorm (inscannen). Ik zal vervolgens met u contact opnemen om de bestelling door te nemen en u het verschuldigd bedrag door te geven. Na ontvangst van de betaling ga ik vervolgens voor u aan de slag om u wensen om te zetten in een maatwerk kist. Het origineel kaartje krijgt u van mij tesamen met de herinneringskist retour op het door u opgegeven leveringsadres.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden verwijs ik naar mijn
Crearoos Fotoalbum

Bij vragen of onduidelijkheden neem gerust met mij contact op Contactgegevens Crearoos