Huwelijkskist

De tekening van het huwelijkskaartje op de huwelijkskist, origineler kan het niet, omdat het huwelijkskaartje iets persoonlijk is dat het toekomstig echtpaar persoonlijk heeft uitgezocht. Desgewenst kan ook een foto op de huwelijkskist worden bewerkt.

Deze degelijke MDF-geboortekist (25 cm x 25 cm x 25 cm) wordt aan de hand van een huwelijkskaartje met de hand beschilderd en voorzien van naam, geboortedatum, tijd -en gewicht.

In de huwelijkskist kan men dierbare spullen bewaren zoals;
  • Allerlei aandenken huwelijksdag
  • Persoonlijke kaartje
  • Foto's
  • Kerkboekje
  • Etc, etc.Heeft u thuis al deze spulletjes bewaard in een schoenendoos, dan kunt u overwegen om mij een passend kistje te laten beschilderen aan de hand van een huwelijkskaartje of eigen ontwerp.

De prijs van de standaardkist bedraagt
40.

De verzendkosten bedragen
8,20 (NL), 13 (Belgie). Crearoos werkt met een eigen pakket dienst die voor een tijdige en correcte aflevering zorgdraagt. Wenst u de geboortekist persoonlijk op te halen dan bestaat dit ook tot de mogelijkheden.

Standaard huwelijkskist (geheel ivoorkleur)

  • Voorzijde: gedetailleerde (tekening) grote afbeelding
  • Deksel: Naam
  • Achterkant: huwelijksdatum 
                                    


Werkwijze

Voor het bestellen van een huwelijkskist kunt u naar de Crearoos webshop gaan of stuur een email naar mailto:info@crearoos.nl. Vermeld hierin duidelijk wat u wensen zijn. Uw (huwelijks)kaartje kunt u naar mij opsturen per post of in digitale vorm (inscannen).
 
Ik zal vervolgens met u contact opnemen om de bestelling door te nemen en u het verschuldigd bedrag door te geven. Na ontvangst van de betaling ga ik vervolgens voor u aan de slag om u wensen om te zetten in een maatwerk kist.
 
Het origineel huwelijkskaartje krijgt u van mij tesamen met de huwelijkskist retour op het door u opgegeven leveringsadres.
                                             
Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden verwijs ik naar mijn Crearoos Fotoalbum

Bij vragen of onduidelijkheden neem gerust met mij contact op
Contactgegevens Crearoos