Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4

De geboortekistjes zijn prachtig geworden! Wij wilden er een voor ons nichtje bestellen maar vonden de kistjes op de foto's op de website zo leuk dat we er direct ook een voor ons zoontje hebben besteld ! Het resultaat mag er wezen; een prachtig, blijvend, kado voor een kind waarin allerlei mooie spulletjes van de eerste levensjaren bewaard kunnen worden. Ook over de prijs-kwaliteit-verhouding, de snelle afhandeling, de nette verzending en de BETROUWBAARHEID van Roos zijn wij zeer tevreden. 
Wij kunnen een ieder aanraden om met Roos in zee te gaan. Als iemand ons zou vragen of wij een leuk kraamkado weten voor een baby-tje, zouden wij een geboortekistje zeker aanbevelen !

Familie Bolt,
Groningen

Marloes de Weijer (Groningen) - 10-12-2009 - 19:33

Wij ontvingen laatst een geboorte kist, voor de geboorte van onze dochter. Het was schitterend. Echt heel mooi gemaakt. Super.
De website vindt ik ook duidelijk en goed, alles wat je moet weten staat er in. Ga zo door met het maken van zulke mooie producten.

Groetjes van Gysèle

Gysèle Mensink - 09-12-2009 - 22:07

Vandaag kregen we Ruby's geboortekist binnen.
Echt geweldig ! Roos schreef zondag per e-mail dat ze het maandag op de post zou doen...en ja hoor vandaag=dinsdag ontvingen wij de mooie kist. Nog leuker dan op de foto. En geschreven met precies het zelfde letter type als op het kaartje. Ik kan iedereen Crearoos-cadeau aanraden! Ik had zondag de foto doorgestuurd naar een paar vrienden en die waren allemaal enthousiast. De prijs / kwaliteit is ook goed en ondanks de vakantie periode hebben wij het kistje binnen een aantal weken ontvangen. Kortom: echt de moeite waard!
Roos, bedankt! namens Ruby en haar blije ouders. (ruud en miriam)

Miriam en Ruud - 08-12-2009 - 23:31

Hoi Roos,

Het pakket is aangekomen. Het ziet er hartstikke mooi uit. Ik ben er erg blij mee en ga het snel cadeau geven. Bedankt voor alles.
Groetjes van Ruth

Ruth - 07-12-2009 - 23:22

Dank je wel voor de mooie geboortekist. De kist is erg leuk geworden. De ouders waren dan ook gisteravond aangenaam verrast toen ze zagen, dat ze een cadeau kregen op basis van hun eigen geboortekaartje. Ze vonden het een heel mooi geschenk. De geboortekist is een echte aanrader om cadeau te geven. Tevens dank je voor je (snelle) service.
Groetjes,

Chantal

Chantal - 07-12-2009 - 21:52

 

Hoi tante Roos!

Het is een mooie site geworden!
Heel duidelijk en overzichtelijk.
Ik wens u heel veel succes verder met uw bedrijf.(nog meer dan dat u al had;) )
Bedankt nog dat u mijn Vanetics-site als Link heeft gebruikt!!

Heel veel liefs
Vanessa

Vanétics - 07-12-2009 - 17:29


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4